Šalabajzer.si je stran, na kateri lahko objavite, tiste, ki se do vas obnašajo kot šalabajzerji, torej ljudi, organizacije, podjetja, ki stvari ne počnejo tako kot bi jih morala. Stran je prav hitro prav fajn zaživela in o njej je iz vidika SEO potrebno povedati nekaj stvari, potem pa je še nekaj stvari, ki niso ravno povezane z optimizacijo strani, vendar so vseeno pomembne, ali pa vsaj zabavne.

1. Vsekakor je potrebno nadzorovati, kaj se dogaja na tej strani, kajti podjetja, ki se bodo znašla na tej strani morajo odgovoriti, zakaj se dogajajo stvari, ki se pač dogajajo. Kar nekajterim že prav lepo uspeva, podjetje mimovrste.com je že odgovorilo na pritožbe svojih kupcev in verjetno pomirilo malo hude krvi. Tudi vi morate početi enako. Sicer je potrebno še poiskati RSS link, tako da lahko enostavno preglejujete, do takrat bomo pač ročno pregledovali.

2. Stran je koristna, v kolikor bo kolikor toliko moderirana, kar zaenkrat izgleda da bo, tako da na njej ne bo preveč spama. Uporabljajte jo, tako da tudi drugi vidijo, kaj se dogaja, kje so problemi in enostavno ne kupujejo več pri podjetjih, ki so resni šalabajzerji.

3. Stran je smešna, včasih se človek prav nasmeji, tako da si jo oglejte

Rate this post

Comments (2)

  1. Šalabajzer.si je koristna in zabavna stran, nadzorujte jo! | Optimizacija spletnih strani…

    Odlična spletna stran, malo za spuščat ventile, malo za smejat se…

  2. […] praktično ni potrebno več predstavljat, nanj sem opozarjal, ko sem govoril o spletnem pressclipingu. Danes je stran že malo starejša in na njej se je nabralo že kar nekaj šalabajzerjev, […]

Comments are closed.