Pomp forum 2012Jutri se odpravljam na POMP Forum, zanimivo mednarodno konferenco content marketinga (vsebinski marketing pravi organizator temu). Kdo bo predaval si lahko ogledaš tukaj, v osnovi pa sem te želel povabiti, da se mi (virtualno) pridružiš na konferenci.

Med drugim bodo predavali Rebecca Lieb iz Altimeter Group, Simon Brown iz &&& Creative, Michael Höflich iz Forum Corporate Publishing, Patrick Fuller iz Content Marketing Association, Julia Hutchison iz iste organizacije, Igor Savič in Primož Inkret iz PM, Poslovni Mediji ter Ali Žerdin iz Dela. Danes so objavili tudi presenečenje, na forumu se nam bo s predavanjem pridružil tudi Edward de Bono, tisti stric ki je izumil tistih 7 klobukov.

Jaz namreč grem in bom s sabo peljal tudi vso svojo tehnološko opremo (ki sicer na podpira šumnikov, tako da mi ne zamerit, da bo celoten tekst brez njih). In ne samo da bo moja oprema z mano, tudi uporabljal jo bom. Temu se reče live blogging, torej v živo bom pisal iz konference. In ne samo tako, da bom na koncu objavil povzetek vsega skupaj, ampak se bodo objave sproti pojavljale. Tako da enostavno pridete na stran POMP Forum 2012 in jo lepo pustite odprto, potem pa se prispevki sami nalagajo (stran sedaj še ni aktivna, bo pa v četrtek, 20.9.2012.
Torej, pridi z mano in preberi kaj se bo dogajalo. Fotografije mislim da bom moral objavljati na Facebook skupini, tako da lajkaj tukaj. Twitta se na #pomp2012
Če boš pa tam, me pa poišči na kavi, pa kakšno rečeva!

Rate this post