P.s. To konferenco pripravljajo največji strokovnjaki spletnega marketinga v Sloveniji. Nekatere izmed njih poznam osebno, druge po rezultatih. Resnično, to se vam izplača. Ker ste moji redni bralci, sem se z organizatorji (Hvala Radoš) dogovoril, da lahko uporabite kodo SEOS10 in dobite 10% popusta. Kaj še čakate?

Pozdravljeni,

Če želite spremeniti svojo spletno stran v donosno prodajno orodje, potem je seminar Kako do učinkovite spletne strani?, ki bo potekal 12. oktobra v Ljubljani, zagotovo dogodek, ki ga nikakor ne želite zamuditi. V to so se prepričali tudi lanskoletni udeleženci seminarja, ki so seminar ocenili s povprečno oceno 4,9!

Vsakemu udeležencu seminarja bomo podarili 2 kupona za brezplačno oglaševanje na dveh najbolj priljubljenih iskalnikih v Sloveniji (70 € si boste lahko naložili na Googlov Adwords račun, 40 € pa boste lahko porabili za oglaševanje na Najdi.si).Skupaj vam torej ponujamo kar 110 € prihranka!

Na seminarju vam bo 7 vrhunskih internet strokovnjakov v 7 urah programa predstavilo vse skrivnosti učinkovitega in dobičkonosnega internetnega trženja!

Zgolj na podlagi praktičnih tujih in slovenskih primerov, brez odvečne teorije, boste izvedeli:

  • Kako privabiti stalni dotok obiskovalcev na spletno stran?
  • Kako s pomočjo učinkovitega internetnega trženja povečati prodajo?
  • Zakaj in kako optimizirati spletne strani da bomo dosegli top pozicije na iskalnikih?
  • Kako pridobivati e-naslove in izvajati učinkovite prodajne akcije preko e-pošte?
  • Kako izvajati profitabilne oglasne akcije s pomočjo sponzoriranih povezav na Googlu?
  • Kako doseči najnižjo možno ceno na klik pri zakupu oglasnega prostora na Facebooku?
  • Kako z enostavnim testiranjem povečati konverzijo na spletni strani in s tem prihodke?
  • Kako meriti učinkovitost oglasnih akcij in obiske na spletni strani?

Zagotavljamo vam, da se vam bo investicija ob upoštevanju napotkov, ki jih boste dobili na seminarju, povrnila že v nekaj tednih.

Ker smo v to prepričani, vam dajemo 100 % garancijo na zadovoljstvo! Če s seminarjem ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar!

Kliknite in se prijavite še danes!

Rate this post