Sam sem vedno verjel v svetsko karmo. Če boš delal dobre stvari, se ti bodo te enkrat vrnile. Tako ali drugače. (malo biblično se to zdaj sliši, ampak ni. Karma.)

In če sem čisto iskren, mi gre malo na živce, da ta spletna stran ne dobiva prometa, kot si ga zasluži. Včasih tudi stric Google nima prav. In mislim, da je potrebno to spremeniti. In mislim, da lahko to skupaj naredimo. In tukaj pride v igro svetska karma.

Moj poziv na pomoč pravi: Če sem ti kadarkoli pomagal pri tvojih težavah s spletno stranjo, če si se kadarkoli kaj naučila iz tekstov, ki sem jih objavil na tej strani, ali pa sem ti pomagal z objavo povezav iz mojih drugih strani, ali pa, če se ti enostavno zdim kr ok oseba. Če je karkoli od tega res, ali pa je res kaj podobnega, te prosim, da mi pomagaš, da to spletno stran spet spravimo v iskalnike.

In to bomo naredili čisto enostavno. Prosim te, če lahko iz svojih spletnih strani narediš povezavo na to stran. Ni važno, če je to čisto nova spletna stran, ali pa če gre za 25 let staro spletno stran s 100 000 dnevnimi obiskovalci in PR 10. Kakorkoli, če imaš kakšno spletno stran kjer bi lahko objavil povezavo, bom vesel, če to narediš. In jaz bom 1. večno hvaležen in 2. bom na tej strani napisal še kakšen pameten post, ki bo pomagal še komu.

In tako se svetska karma vrne in zaokroži. In se bo vrnila tudi k vam, ker se vedno vrne.

Hvala.

Rate this post

Comments (6)

 1. Tu se pa strinjam s teboj: Google v tem in še veliiiiko primerov greši. Pomojem je začel najbolj grešiti v tem letu. Zato napisi članke, mi pa ti ga objavimo na PR3.

  Ker iskreno, ni mi jasno, zakaj nisi na 1. strani, mi pa smo. 😉

  Si kej čudn, prehitr, skos isti anchor linkal? 🙂 Bodi iskren!

 2. Hej, hvala, napisem in dobis na mail.
  Glede linkinga, ja, po moje je problem manjsi v tem, ker sem leta nazaj delal keyword rich backlinking, ampak sem nekaj tega tudi ze umaknil. Ampak takrat se je to pac tako delalo. Zato bi zdaj rad te linke razred il s fajnimi linki, cisto naravnimi. Upam da bo uspelo.
  Malo je depresivno to, stran brez vsakih rankingov. Res pa je da si ne vzamem casa, da bi to resno delal seo na to stran.

 3. Neki smo linknali, ceprav verjetno ne cist prav…

 4. Sintija, link je link, vse ostalo ni pomembno. Hvala. :))) lepo te je videt 🙂

 5. Zdravo, tvoja stran je več kot ok in z veseljem objavim kakšen link. Poglej ali bi ti kaj koristil link naprimer tukaj (imenik podjetij) http://www.mojoglas.si/podjetja/S.html ali pa kot oglas http://www.mojoglas.si/storitve/racunalnistvo-internet.html. Sam presodi ali bi bili taki linki koristni za tvojo stran ali ne. L.p.

 6. Jernej, hvala za link, sem ze v procesu dodajanja…

Comments are closed.